Necid heeft 'keihard gewerkt' en verdringt Kramer uit spits bij ADO

22 november 2019, 14:02

Bij ADO Den Haag zal niet Michiel Kramer, maar Tomas Necid dit weekend in de punt van de aanval staan. De Tsjechische spits krijgt van trainer Fons Groenendijk een nieuwe kans vanaf de aftrap en moet zaterdagavond tegen Willem II voor de doelpunten zorgen.

Sinds de komst van Kramer moest Necid het vooral doen met invalbeurten, maar hij heeft volgens Gronenendijk 'keihard gewerkt'. Mede daardoor begint hij in de spits tegen de Tilburgers, aldus Groenendijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daarnaast heeft hij goals gemaakt in oefenwedstrijden. Een jongen om te belonen."

De situatie van ADO is penibel. De Hagenaars staan slechts één punt boven de rode streep. Groenendijk houdt zich vast aan de aankomende serie wedstrijden. "Het is een zaak om punten te pakken. Van de vijf wedstrijden spelen we er drie thuis. Dat biedt perspectief."

Debuut

Op de rechtsbackpositie start zaterdag een nieuwe naam. Dehninio Muringen maakt zijn debuut vanwege de schorsing van Dion Malone en de afwezigheid van de met een blessure kampende Milan van Ewijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen