Malen en Bergwijn keren terug bij PSV, Zoet tweede doelman

22 november 2019, 15:43

PSV kan tegen zondag sc Heerenveen weer beschikken over Donyell Malen en Steven Bergwijn. Ook de rest is fit uit de interlandperiode gekomen, op de langdurig geblesseerden Sam Lammers en Yanick van Osch na. "Iedereen stond op het veld, dus zij zijn ook speelklaar", aldus Mark van Bommel.

De terugkeer van Bergwijn en Malen is goed nieuws voor PSV, dat gedurende de afwezigheid van het tweetal volledig instortte. Van Bommel greep de interlandperiode dan ook aan om te praten. "Dat doen we normaal ook. Maar deze gesprekken waren langer dan normaal", zegt de trainer tegen PSV TV. "Het is ook goed dat je tegen elkaar uitspreekt hoe je erover denkt. Ik voel de gretigheid. We hebben punten verloren en dat vreet aan iedereen."

Zoet

Van Bommel bevestigde op de persconferentie dat Jeroen Zoet tweede doelman is. Hij raakte twee weken geleden tegen Willem II zijn basisplaats kwijt en zat in Tilburg niet eens op de bank. "Dat was niet goed en daarom is er ook excuses aangeboden", citeert het Eindhovens Dagblad Van Bommel. "Jeroen heeft de excuses geaccepteerd. Dat hij geïrriteerd is dat hij niet speelt, is heel logisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen