Meerdere twijfelgevallen voor uitwedstrijd Feyenoord

22 november 2019, 16:22

Dick Advocaat weet pas zaterdag wie hij tot zijn beschikking heeft voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen. Door blessures konden de Rotterdammers tijdens de interlandperiode niet compleet trainen. Advocaat bevestigde wel dat Kenneth Vermeer kan spelen. De doelman meldde zich twee weken geleden af bij het Nederlands elftal.

Rick Karsdorp, Luis Sinisterra, Ridgeciano Haps, Marcos Senesi gelden als vraagtekens. Daarnaast is Edgar Ié voor langere tijd uitgeschakeld. "We konden niet heel gericht trainen. Altijd vervelend", zegt Advocaat op beelden van RTV Rijnmond. "Want een aantal dingen in ons spel moet beter: de passing, controle en het onnodige balverlies. We hebben genoeg techniek om dat te minimaliseren. Als we dat beter controleren, kan het alleen maar beter worden."

Danny Buijs vastberaden over het duel van zondag: "Wij willen Feyenoord een tikkie uitdelen"

Advocaat was het op de persconferentie niet eens met de suggestie dat het duel met Groningen cruciaal is. "De toon wordt gezet in mei. Pas dan kunnen we bekijken of we het goed gedaan hebben. Nu toch nog niet? Het gaat erom dat we aan het einde Europees voetbal halen. Ik ben ervan overtuigd dat dit lukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen