Jansen ziet kansen tegen PSV, Van der Heide verlengt tot 2023

22 november 2019 – Johnny Jansen is vol vertrouwen dat zijn sc Heerenveen komend weekend een goede indruk gaat maken op bezoek bij PSV. Het speelplan heeft de oefenmeester voor de interlandperiode al gemaakt. "We zullen tegenover een tot op het bot gemotiveerde tegenstander staan die erop gebrand zal zijn drie punten te pakken", weet de coach echter ook over de Eindhovenaren, die een mindere periode doormaakten voor de interlandbreak.

Jansen ziet kansen tegen PSV, Van der Heide verlengt tot 2023

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Bij PSV mogen en kunnen we vaak ook wel voetballen. We hebben in het verleden en dit seizoen laten zien dat we dat kunnen. Ook vanuit de omschakeling kunnen we gevaarlijk zijn. Hopelijk kunnen we met onze kwaliteiten voorin toeslaan. Het zou top zijn als we zondag een goed resultaat weten neer te zetten", legt Jansen, die kan beschikken over Joey Veerman, die zich bij Jong Oranje afmeldde met een achillespeesblessure, uit op de clubsite.

Van der Heide verlengt
Verder kwam sc Heerenveen naar buiten met het nieuws dat de achttienjarige jeugdinternational Arjen van der Heide zijn contract heeft verlengd tot en met medio 2023. Hij viel in alle eerste vijf duels van dit Eredivisie-seizoen in actie onder Jansen. "We zijn trots dat we een groot talent als Arjen voor langere tijd hebben vastgelegd. We hebben er vertrouwen in dat Arjen de komende periode bij ons de volgende stap kan zetten", aldus technisch manager Gerry Hamstra.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd