Zidane over commotie rondom Bale: "Focussen op zijn spel"

22 november 2019, 19:56

Real Madrid speelt zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen Real Sociedad. Het verschil tussen de nummer twee en vijf van de competitie is slechts twee punten, maar in aanloop van het duel ging het vrijwel alleen maar over Gareth Bale. De Welshman raakte in opspraak in Spanje nadat hij een opmerkelijk statement had gemaakt tijdens de interlandperiode.

Wales plaatste zich dinsdagavond voor het EK door af te rekenen met Hongarije en na afloop was de vreugde dan ook groot. Bale poseerde met een vlag waarop stond 'Wales. Golf. Madrid. In die volgorde', en dat zette kwaad bloed bij de supporters van Real Madrid. Ondanks dat sprak Zinedine Zidane op de persconferentie van de Koninklijken zijn steun uit aan de aanvaller. "Er is een hoop commotie over zijn actie, maar we moeten ons focussen op zijn spel. Hij is een hele belangrijke speler voor ons en is vaak beslissend geweest", sprak de Fransman.

Bale kwam mede door blessures de laatste zes wedstrijden niet in actie voor Real Madrid. In de interlandperiode startte hij wel twee keer in de basis bij Wales. "Hij heeft eindelijk weer kunnen spelen. Ik reken op hem. Ik ben alleen geïnteresseerd in zijn sportieve prestaties en hou me niet bezig met zaken die daarom heen gebeuren. Verder wil ik er niks over kwijt", zei de 47-jarige keuzeheer stellig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen