Herstelde Babel legt het in Turkse topper af tegen Istanbul BB

22 november 2019, 20:35

Ryan Babel is met Galatasaray voorlopig afgehaakt in de Turkse titelstrijd. In de topper tegen Istanbul BB werd vrijdagavond met 0-1 verloren door de regerend titelhouder, dankzij een treffer van Fredrik Gulbrandsen. 

Babel haakte bij het Nederlands elftal voortijdig af vanwege een blessure en speelde niet mee tegen Estland, maar was vrijdagavond weer fit genoeg om in de basis te starten bij de nummer zes van de Turkse Süper Lig: de winnaar van het duel zou weer bij de bovenste ploegen aansluiten, de verliezer zou voorlopig afhaken.

Behalve een uiterst vroege gele kaart kon Babel zijn stempel niet drukken, landgenoot Ryan Donk ging bij het enige doelpunt van de wedstrijd niet geheel vrijuit. Irfan Kahveci stak Gulbrandsen een kwartier voor tijd weg en hij faalde oog-in-oog met Okan Kocuk niet: 0-1.

Donk kon de steekpass echter niet voorkomen, maar had wellicht beter rugdekking kunnen verlenen op de steekpass. Door het verlies van het team waar Eljero Elia negentig minuten op de bank bleef, haken Babel en consorten voorlopig af in de titelstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen