Eredivisie Vrouwen: PSV en FC Twente maken geen fout

22 november 2019, 21:31

Koploper PSV heeft vrijdagavond geen fout gemaakt in de Eredivisie Vrouwen. Op bezoek bij PEC Zwolle werd het duel binnen het half uur beslist, waarna de score nog verder werd opgevoerd (0-4). Achtervolger FC Twente kwam ook tot een overwinning, terwijl VV Alkmaar de degradatiekraker in hun voordeel besliste.

De grote vrouw aan de kant van koploper PSV was wederom Eredivisie-topscorer Joëlle Smits: na een klein kwartier schoot zij van dichtbij de openingstreffer binnen, gevolgd door de verdubbeling van Katja Snoeijs na een half uur. Toen was het duel gespeeld, via Smits – van grote afstand – werd het slotoffensief bepaald, gevolgd door ook de tweede van Smits (0-4). 

FC Twente – ADO Den Haag 4-0

Na de zwakke seizoenstart heeft FC Twente het weer beter op de rit gekregen in de Eredivisie Vrouwen. Met haar honderdste treffer opende Renate Jansen na ruim twintig minuten de score tegen ADO, waarna Fenna Kalma direct na de pauze de voorsprong verdubbelde. In de laatste twintig minuten schoot Jansen nogmaals tweemaal knap rak.

Overige uitslag:

Alkmaar – Excelsior Barendrecht 4-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen