Vormer met Club Brugge simpel langs laagvlieger Oostende

22 november 2019, 22:25

Club Brugge heeft vrijdagavond een probleemloze zege geboekt op Oostende. De koploper van de Jupiler Pro League ging voor de interlandbreak nog onderuit, maar had vrijdagavond nog mededogen met de bezoekers, die na ruim een half uur met een man minder kwamen te staan na een rode kaart voor Ronald Vargas.

Met de belangrijke wedstrijd tegen Galatasaray in de Champions League voor de boeg gaf dat Philippe Clement kans om zijn belangrijke spelers rust te gunnen gedurende de wedstrijd, aangezien het duel twee minuten na de thee was gespeeld. Siebe Schrijvers verdubbelde de score twee minuten na de pauze met enig geluk (0-2), nadat Mats Rits na een klein half uur de score had geopend uit de rebound.

Tussendoor kreeg Vargas een rode kaart na een harde overtreding op Simon Deli en na ingrijpen van de VAR. Ruud Vormer was na een uur spelen met zijn kopbal nog dicht bij de derde treffer voor Club: die bal werd nog gepakt. Desondanks kende de Belgische koploper een probleemloze avond en gaat het zonder zorgen richting het treffen met Galatasaray in de Champions League, waar de Europese overwintering op het spel staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen