Fout van Ramos komt Real Madrid niet duur te staan

23 november 2019, 22:53

Real Madrid heeft in navolging van concurrent FC Barcelona zaterdag drie punten gepakt in de Primera División. De Madrileense club was met Real Sociedad, dat dit seizoen gelijke tred weet te houden met de Spaanse topclubs. Sergio Ramos blunderde vroeg in de wedstrijd, maar Real Madrid herpakte zich en won met 3-1.

Al na anderhalve minuut ging de doorgaans zo betrouwbare aanvoerder van Real Madrid de fout in. Hij probeerde de bal terug te spelen op Thibaut Courtois, maar zag daarbij Willian José over het hoofd. De aanvaller onderschepte de pass en verschalkte de Belgische doelman, waardoor Real Sociedad al vroeg in de wedstrijd met 0-1 leidde.

Real Sociedad, met de van Real Madrid gehuurde Martin Ødegaard in de basis, slaagde er niet de voorsprong tot de rust vast te houden. Met zijn tiende competitiedoelpunt dit seizoen maakte Karim Benzema een paar minuten voor de theepauze de gelijkmaker. Direct na rust sloeg de thuisploeg weer toe: een aangeraakt schot van Federico Valverde zeilde het doel van Real Sociedad in.

Het lukten de bezoekers niet om in het vervolg van de tweede helft op gelijke hoogte te komen. Real Madrid scoorde nog wel een keer: Luka Modric, aangever bij de eerste twee doelpunten van de thuisploeg, besliste de wedstrijd door met een halve volley 3-1 te scoren.

Real Madrid gaat door de overwinning weer samen met FC Barcelona aan kop in de Spaanse competitie. Nummer drie Atlético Madrid volgt op drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen