Frenkie de Jong snapte wissel: "Niet mijn beste duel"

24 november 2019, 09:29

Frenkie de Jong had zaterdag een moeilijke middag met FC Barcelona op bezoek bij hekkensluiter Leganés (1-2 zege) De Nederlandse middenvelder werd na zeventig minuten gewisseld en had begrip voor die keuze van Ernesto Valverde. "Ik speelde niet mijn allerbeste wedstrijd."

Dat zei hij tegenover Ziggo Sport over zijn wissel. Ansu Fati kwam de Nederlander vervangen en dat was vooral vanwege het spel. "Ik werd niet gewisseld vanwege een blessure of iets dergelijks", bevestigde De Jong, die niet tevreden was over zijn eigen optreden. "Als je dan gewisseld wordt, vind ik het niet zo erg."

Dat het moeizaam ging, erkende de Nederlander ook. "Normaal gesproken domineren we gemakkelijker en gaat het gemakkelijker, zeker thuis. We hebben het tot nu toe lastiger in uitwedstrijden, vandaag ook weer. Gelukkig hebben we wel gewonnen."

De interlandperiode heeft ook niet aan het ritme van het elftal geholpen. "Na een interlandperiode is de eerste wedstrijd altijd weer moeilijk. Iedereen komt terug van z'n land en heeft weer een ander idee, dat is altijd lastig zo'n eerste wedstrijd", aldus De Jong

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen