Frank de Boer denkt dat Ajacied Ziyech de absolute top aan kan

24 november 2019, 10:23

Frank de Boer denkt dat Hakim Ziyech de absolute top van Europa aan kan. De voormalig coach van Ajax kan geen redenen bedenken waarom de Ajacied die stap níet zou kunnen maken op korte termijn. "Waarom zou hij minder zijn dan Riyah Mahrez?!", vraagt hij zich hardop af.

Tijdens het programma Goedemorgen Eredivisie wordt de toekomst van de bij Ajax wekelijks uitblinkende Ziyech besproken. "Hij heeft het ook laten zien op Champions League-niveau. Ik zou niet weten waarom hij niet op de plek van Mahrez bij Manchester City zou kunnen staan", zei de coach van Atlanta United.

Sevilla toonde afgelopen zomer concrete interesse en ook dat had De Boer een interesse stap gevonden voor Ziyech. "Sevilla had ik wel een uitdaging gevonden voor hem, omdat zij altijd net achter Atlético Madrid, Real Madrid en FC Barcelona eindigen én in Europa het goed doen, met name in de Europa League. Dat was een goede stap geweest en dat hij daarna nog een stap had kunnen zetten. Nu kan hij die stap naar de absolute top overigens direct maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen