Advocaat mist Karsdorp, Haps én Jørgensen in Groningen

24 november 2019, 11:14   Bijgewerkt: 24 november 2019, 12:03

Feyenoord-trainer Dick Advocaat moet zondag flink roeien met riemen die hij heeft op bezoek bij FC Groningen. De coach kan niet beschikken over onder andere Rick Karsdorp, Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen. Mede daarom is er een basisplaats voor Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia.

Keeper Kenneth Vermeer - hij moest zich afmelden bij Oranje - is wel fit genoeg om in actie te komen namens de Rotterdammers, waar Jan-Arie van der Heijden op de bank zit. Senesi speelt met een brace om zijn gebroken pols en kan wel in de basis beginnen. Het middenveld is onveranderd, maar in de spits staat Luis Sinisterra, geflankeerd door Sam Larsson en Steven Berghuis. Edgar Ie en Sven van Beek zijn ook afwezig bij Feyenoord. 

Ook bij FC Groningen zijn er enkele verrassingen: uitblinker Joel Asoro was een serieus twijfelgeval, maar kan wel in actie komen. Op het middenveld is er een plek ingeruimd voor Samir Memisevic, die de laatste maanden met blessureleed kampte en zijn rentree maakt in de Eredivisie-nasis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen