Martens maakt haar rentree bij ruime zege van FC Barcelona

24 november 2019, 13:55

Lieke Martens heeft zondag haar rentree gemaakt in de wedstrijd van de vrouwen van FC Barcelona tegen Deportivo de La Coruna (6-1). De buitenspeelster van het Nederlands elftal viel een half uur voor tijd in voor smaakmaakster Caroline Hansen en kon haar stempel niet meer drukken, maar zal toch blij zij met haar eerste speelminuten.

Afgelopen week werd Martens weer helemaal fit verklaard door de medische staf van FC Barcelona en werd voor het duel met Deportivo La Coruna fit bevonden, maar begon op de bank. Ze zag hoe ploeggenotes geen enkele moeite hadden met de nummer drie (!) van Spanje, want tien minuten na de pauze stond het al liefst 6-0 voor de thuisploeg.

Hansen nam vier treffers voor haar rekening en mocht niet veel later naar de kant voor de rentree van Martens, die zodoende haar eerste speelminuten maakte sinds de verloren WK-finale tegen Amerika. Martens kon tijdens het WK in Frankrijk amper nog trainen en alleen nog wedstrijden spelen bij Oranje en zelfs dat ging vaak niet van harte. Nadien stond ze dus maanden langs de kant vanwege haar teenkwestuur en miste ze naast diverse wedstrijden van FC Barcelona ook interlands. Datzelfde geldt voor verdedigster Stefanie van der Gragt, die eveneens buitenspel staat in Catalonië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen