De Ligt twijfelgeval voor CL-duel door schouderblessure

24 november 2019, 15:10

Matthijs de Ligt kampt met een schouderblessure bij Juventus. De verdediger maakte zaterdag tegen Atalanta Bergamo (1-3 zege) het Serie A-duel wel vol, maar is een serieus twijfelgeval voor het treffen met Atlético Madrid in de Champions League komende week. Douglas Costa heeft eveneens een blessure opgelopen.

Dat laat Juventus weten op de clubsite. De Ligt blokte een bal zaterdag, waarna zijn schouder uit de kom raakte. Hoewel die snel weer op zijn plek werd gezet door de medische staf en De Ligt het duel kon volmaken, was een nieuwe behandeling aan de schouder zondag noodzakelijk om een herhaling van de kwetsuur te voorkomen.

Juventus laat weten dat hij een twijfelgeval vormt voor het Champions League-duel met Atlético Madrid. Hoewel de Oude Dame al zeker is van een plek in de volgende ronde, hoopt het ongetwijfeld op de jonge Nederlander. Volgens diverse Italiaanse media speelde De Ligt dit weekend namelijk een van zijn beste duels namens Juventus tot dusver.

Costa en Bernardeschi

Douglas Costa is er sowieso niet bij de komende tijd: hij liep een blessure in zijn dij op, werd gewisseld en ligt minimaal twee weken uit de roulatie. Federico Bernardeschi werd eveneens - voor de pauze al - naar de kant gehaald met een blessure, maar die kwetsuur valt mee, al is zijn inzetbaarheid ook nog geen zekerheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen