Toornstra baalt van ongelukkige penalty: "Doet hij slim"

24 november 2019, 15:37

Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra baalde van de overtreding die hij zondagmiddag maakte op bezoek bij FC Groningen. De middenvelder trapte heel ongelukkig op de voet van Mike te Wierik, waarna er een strafschop werd gegeven. "Ik wilde de bal raken, maar hij doet het slim", zei Toornstra.

Tegenover FOX Sports werd hij gevraagd naar het desbetreffende moment. "Zonde van die penalty", aldus Toornstra. "Ik had niet veel anders kunnen doen. Ik wilde de bal spelen, maar daar kopen we weinig voor. Het is domme pech", vond de middenvelder, die wel kon leven met het gelijkspel.

"Qua vechtlust zat het wel goed en we hebben weinig weggegeven. Maar in balbezit waren we best wel slordig, we hadden een aantal keer balverlies terwijl dat niet had gehoeven. Daar hadden we meer uit kunnen halen: het moet beter en strakker", oordeelde Toornstra.

Berghuis: "Groningen was beter"

Ook aanvoerder Steven Berghuis was na het gelijkspel zeer realistisch over het optreden van Feyenoord. "FC Groningen was de betere partij, we hadden aan de bal te weinig initiatief", vond hij. Dat hij in de slotsecondes zijn kopbal gered zag worden door Sergio Padt, zorgde voor een zure nasmaak. "Ik heb niet gescoord of een assist gegeven, dan ben ik nooit blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen