Kluivert geeft voorassist bij Smalling-show bij winnend AS Roma

24 november 2019, 17:01

AS Roma heeft zondagmiddag een simpele overwinning geboekt in eigen huis op hekkensluiter Brescia. Met Justin Kluivert – hij gaf een voorassist – negentig minuten op het veld hadden de Romeinen geen moeite met de Mario Balotelli-loze laagvlieger (3-0). Stadgenoot SS Lazio had het een stuk lastiger, maar won uiteindelijk ook.

Kluivert had bij het tweede doelpunt nog een aandeel: de Nederlander, die geen geweldige wedstrijd speelde, gaf de bal voor, die werd teruggekopt door Chris Smalling en binnengewerkt door Gianluca Mancini. Bij het eerste doelpunt was Smalling nog de afmaker en bij de derde treffer van Edin Dzeko gaf de van Manchester United gehuurde verdediger opnieuw de assist.

Door de zege op Brescia, bij wie de trainerswissel nog niet voor een schokeffect heeft gezorgd, maar wel dat Balotelli niet meedeed stijgt AS Roma naar de vierde plaats in de Serie A.

Sassuolo - SS Lazio 1-2

Lang had het er zelfs alle schijn van dat Roma naar de gedeelde derde plaats zo stijgen, omdat SS Lazio afstevende op een gelijkspel tegen Sassuolo. In blessuretijd zorgde Felipe Caicedo alsnog voor de bevrijdende treffer voor de ploeg waar Nederlander Bobby Adekanya negentig minuten op de bank bleef.

Overige uitslagen:

Hellas Verona – Fiorentina 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen