Knappe comeback niet genoeg voor United tegen Sheffield

24 november 2019, 19:43   Bijgewerkt: 24 november 2019, 19:51

Sheffield United en Manchester United hebben er zondag een groot spektakel van gemaakt tijdens hun wedstrijd in de Premier League. De thuisploeg leek dankzij een 2-0 voorsprong op weg naar de winst, maar United boog de wedstrijd om en kwam in de tweede helft na een goede periode ineens op 2-3. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 3-3 eindstand.

Sheffield United is dit seizoen met name in thuisduels ijzersterk en dat merkte United zondag ook. Na geschutter in de defensie kon John Fleck na negentien minuten de 1-0 maken. Dat bleek uiteindelijk ook de ruststand en daar was de promovendus het minst tevreden mee, omdat het legio kansen kreeg en de bezoekers van de mat speelde. De verdiende 2-0 viel zeven minuten na rust alsnog en kwam op naam van Lys Mousset.

Manchester United, dat bezig is aan slecht seizoen, leek zodoende op weg naar een nieuwe zeperd. Het team van Ole Gunnar Solskjaer boog de wedstrijd echter compleet om. In de 72ste minuut maakte de negentienjarige Brandon Williams de 2-1 met een prachtige knal. Een intikker van Mason Greenwood betekende vijf minuten later ook de 2-2 en weer twee minuten later was het zelfs 2-3. Sheffield zag de voorsprong in rook opgaan door een goal van Marcus Rashford. Die snelle comeback was uiteindelijk niet genoeg voor United, dat Sheffield nog langszij liet komen. Oliver McBurnie legde de eindstand in blessuretijd vast op 3-3 en dat was een verdiende eindstand.

Feit is dat Man United er weinig mee opschiet, aangezien het nog steeds negende staat. Sheffield staat zeer knap zesde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen