Debutant Honda vraagt om geduld: "Ik ben geen God"

24 november 2019, 22:05   Bijgewerkt: 24 november 2019, 22:14

Keisuke Honda beleefde zondag een teleurstellend debuut als speler van Vitesse. De middenvelder uit Japan stond tegen Sparta Rotterdam (2-0) voor het eerst in de basis, maar kon niet imponeren. Hij vraagt om geduld.

De 33-jarige middenvelder beleefde een teleurstellende middag en liet onder meer een kans liggen. "Geef me een week", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Ik heb even de tijd nodig om te wennen in het veld en samen te kunnen spelen met jongens als Linssen en Bero. En er lopen meer goede voetballers met ervaring. Maar het ontbreekt nu aan vertrouwen. Dat hebben ze verloren en dat moet snel terug. Ik ga met de spelers praten en ook met de trainer."

Er werd bij Vitesse veel verwacht van de 33-jarige routinier, maar veel indruk maakte hij dus nog niet. "Ik ben geen God", countert de middenvelder. "Ik wil dit team helpen en heb vertrouwen dat het gaat lukken. Daarna moeten we onszelf gaan helpen. Voor nu moet je de situatie zoals hij is accepteren met een aantal nederlagen achter elkaar. We moeten onze verantwoordelijkheid gaan pakken naar de fans en zorgen dat het volgende week beter zal zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen