Promes kritisch ondanks Ajax-zege: "Moet beter tegen OSC Lille"

25 november 2019, 07:47

Quincy Promes vindt dat het spel van Ajax woensdagavond tegen OSC Lille beter zal moeten zijn, willen de Amsterdammers een goede kans maken op een goed resultaat. Hoewel Heracles Almelo werd verslagen in de Eredivisie, liet het veldspel met name in het eerste half uur te wensen over. "We hebben er vier gemaakt, maar als ik er kritisch op terugkijk, dan vind ik dat ons spel woensdag op Champions League-niveau zeker beter moet."

Dat zei Promes tegenover De Telegraaf na de 4-1 overwinning op Heracles Almelo. "Lille is een ploeg waar we rekening mee moeten houden. Gezien de stand is het superspannend. We willen vol voor de winst gaan", zei de aanvaller van Ajax, die wederom met twee doelpunten belangrijk was voor de formatie van Erik ten Hag.

Hakim Ziyech was bij beide treffers betrokken en dat is geen toeval, legt Promes uit tegenover het Algemeen Dagblad over diens samenwerking. "Het is puur. De loopactie en het moment kiezen, dat is gewoon niet te oefenen. Je moet het aanvoelen, timing is zo belangrijk. Als Hakim de bal heeft, ben ik alert. Ik probeer altijd mijn tegenstander te verrassen door in beweging te zijn. Soms loop ik ook als de bal niet komt, maar je loopt eigenlijk nooit voor niks, want de volgende keer komt de bal wel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen