Dumfries na kolderieke toss: "Heb ik nog nooit gedaan"

25 november 2019, 08:06

Denzel Dumfries is de nieuwe aanvoerder van PSV en dat leverde zondagmiddag kolderieke beelden op. De rechtsback moest met Bas Nijhuis de eerste toss doen en dat ging op bijzondere wijze. "Ik heb voor de zekerheid maar even gevraagd hoe zo'n toss gaat, ik heb in mijn leven die band nog nooit mogen dragen", aldus de back.

Tegenover het De Telegraaf vertelde hij over zijn rol als captain. "De scheidsrechter legde het goed uit", aldus Dumfries. "Het is een eer om aanvoerder te zijn, maar het was niet anders dan anders. Je doet altijd wat het beste is voor het team." Over het waarom hij nu de band draagt, bleef hij vaag. "Intern is besproken wat de trainer vond en daar is dit uitgekomen."

Lees ook: Dumfries blij met aanvoerdersband: "Ik zag het niet aankomen"

"Ik ben niet iemand die het hoofd laat hangen. We hadden een zware week achter de rug, maar je ziet nu dat we onze rug rechten. Dat is het belangrijkste", zei Dumfries. "De eerste helft speelden we met vertrouwen en goed om te zien dat we PSV nog zijn. In de tweede helft maken we het veld te groot en krijgen niet goed druk meer op de bal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen