Vermeer ziet verbetering: "Hebben een strakkere organisatie"

25 november 2019, 08:42

Onder nieuwe trainer Dick Advocaat pakte Feyenoord zeven punten in drie duels. Waar het aan het begin van het seizoen schortte aan een betrouwbare defensie linie, heeft Feyenoord het nu steeds beter op orde achterin. Tegen FC Groningen gaven de Rotterdammers weinig weg en viel de enige tegengoal uit een penalty. "We hebben nu een strakkere defensieve organisatie", sprak doelman Kenneth Vermeer na afloop.

Feyenoord kreeg in de uitwedstrijden tegen FC Emmen en Fortuna Sittard respectievelijk drie en vier goals tegen, terwijl het in de Johan Cruijff Arena ook nog eens vier doelpunten moest slikken. Nadat Dick Advocaat het stokje overnam hield de ploeg de nul bij VVV-Venlo en ook tegen Groningen zag het daar lang naar uit. "We geven minder ruimtes weg dan voorheen en dus ook minder kansen", zei de sluitpost in het Algemeen Dagblad. "We zoeken het in een strakkere organisatie. Groningen heeft weinig kansen gehad, het stond wel goed denk ik."

Ondanks de tegentreffer uit een penalty kon Vermeer wel leven met het gelijke spel tegen Groningen. "FC Groningen-uit is altijd lastig. En natuurlijk moeten wij wedstrijden gaan winnen. Aan de andere kant: we hebben zeven punten uit drie duels. Er zit verbetering in. Dit Feyenoord moet ook leren: als je niet wint, dan moet je ook niet verliezen.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen