Borussia Dortmund houdt nog vertrouwen in trainer Favre

25 november 2019, 12:11   Bijgewerkt: 25 november 2019, 12:19

Borussia Dortmund heeft vooralsnog het vertrouwen uitgesproken in trainer Lucien Favre. De Zwitser zit tegen FC Barcelona in de Champioins League ook nog op de bank, maar de clubleiding van BVB heeft wel beterschap geëist. Afgelopen weekend kwam de ploeg met liefst 0-3 achter tegen hekkensluiter SC Paderborn.

En dat was niet het enige zwakke resultaat van Dortmund dit seizoen. Er werd fors verloren van Bayern München (4-0) en ook in veel Bundesliga-duels daarvoor werden er al punten verspeeld. Met onder andere Nico Schulz, Thorgan Hazard en Julian Brandt kocht Dortmund afgelopen zomer uitstekend in en moest het dit seizoen écht gebeuren in de Duitse titelstrijd, maar vooralsnog staat de ploeg slechts zesde.

"Woensdag zit Lucien nog gewoon op de bank tegen FC Barcelona, maar het zal wel een stuk beter moeten dan de laatste tijd", voelde sportief directeur Michael Zorc zich genoodzaakt om zich ditmaal wel uit te spreken over de positie van Favre, die serieus onder druk staat bij Die Borussen. Voorlopig behoudt men dus het vertrouwen in de oefenmeester.

Lees ook: Crisis in Dortmund: "Schamen ons voor wat we neer hebben gezet"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen