De Vrij belangrijk met doelpunt: "Het is een fantastisch gevoel"

25 november 2019, 13:20

Stefan de Vrij was zaterdagavond maar weer eens belangrijk bij een nieuwe zege van zijn ploeg Internazionale. De verdediger was dit seizoen al goed voor drie assists en wist afgelopen weekend zelfs te scoren. Met de tweede treffer van Inter had hij zijn aandeel in de 0-3 zege. "Het is een fantastisch gevoel om te een doelpunt te maken", sprak hij na afloop.

"Normaal gesproken probeer ik de tegenstander altijd van het scoren af te houden, maar dit keer scoorde ik zelf. Het is een fantastisch gevoel", sprak hij op de officiële kanalen van de Italiaanse club. Inter staat op de tweede plek en is inmiddels al zes wedstrijden ongeslagen in de Serie A. Er werd in de competitie alleen verloren van koploper Juventus. "We gaan altijd voorbereid het veld op. We weten wat we moeten doen en waar we onze tegenstander pijn kunnen doen."

Over de wedstrijd tegen Torino kijkt de Nederlander met een positief gevoel terug. Inter heeft het traditioneel moeilijk in Turijn, de laatste overwinning dateerde uit december 2015. "We gingen goed met de kansen om en de eerste kans zat er gelijk in. We hebben veel kansen gecreëerd en speelden goed voetbal. We hadden eigenlijk weinig problemen. Het was een moeilijk bespeelbaar veld, maar we hebben op de best mogelijke manier gespeeld", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen