Inzetbaarheid De Ligt nog onzeker na schouder uit de kom

25 november 2019, 15:07

Het is nog altijd niet zeker of Matthijs de Ligt dinsdagavond kan spelen in de Champions League-wedstrijd van Juventus tegen Atlético Madrid. De verdediger van de Oude Dame liep zaterdagavond een schouderblessure op in het duel met Atalanta Bergamo (1-3). Het is niet de eerste keer dit seizoen dat de Nederlander met schouderproblemen kampt.

Juventus laat via de officiele kanalen weten dat De Ligt zijn schouder even uit de kom is geschoten tijdens de wedstrijd tegen Atalanta. De oud-speler van Ajax ging met veel pijn naar de grond en schreeuwde het uit van de pijn. Uiteindelijk kon hij de wedstrijd wel uitspelen, maar daags na de wedstrijd blijkt hij nog wel problemen te ondervinden van dat moment.

"We weten nog niet precies hoe het met Matthijs gaat", sprak Juve-trainer Maurizio Sarri op de persconferentie. "We moeten de situatie nog bekijken. Het ligt eraan hoe hij zich voelt." De coach liet verder ook weten dat Cristiano Ronaldo – die tegen Atalanta niet speelde – vooruit is gegaan met zijn het herstel blessure, maar ook zijn inzetbaarheid is nog altijd een vraagteken voor het duel van dinsdagavond. De ploeg van Sarri is met tien punten al zeker van de volgende ronde in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen