Ervaren Skomina leidt Feyenoord, PSV en AZ kennen arbiters ook

25 november 2019, 15:32

Feyenoord staat donderdagavond onder leiding van de zeer ervaren leidsman Damir Skomina. De Sloveen die vorig seizoen nog de Champions League-finale floot is nu scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Rangers. AZ staat onder begeleiding van Daniel Stefanski, terwijl PSV Orel Grinfeld als arbiter heeft.

Dat laat de UEFA weten. Skomina – die vorig seizoen Ajax-Real Madrid en Dinamo Kiev-Ajax floot in de Champions League – krijgt hulp van grensrechters Jure Praprotnik en Robert Vukan in De Kuip. De Sloveen Asmir Sagrkovic is de vierde man.

De Pool Stefanski – die alleen FC Groningen als Nederlandse club ooit floot tot dusver – krijgt bij het belangrijke duel in Den Haag, AZ versus Partizan Belgrado, hulp van assistenten Marcin Boniek en Dawid Igor Golis. De vierde official van dienst is Bartosz Frankowski.

PSV heeft tegen Sporting Portugal te maken met Orel Grinfeld, die nog nooit een Nederlandse club onder zijn hoede had. De Israëliër wordt bijgestaan door Roy Hassan en Idan Yarkoni, terwijl Roi Reinshreiber de vierde man is.

Lees ook: Dit deden de opponenten van Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen