Brescia-preses shockeert: "Balotelli maakt zich blanker"

25 november 2019, 16:53   Bijgewerkt: 25 november 2019, 17:31

Brescia-voorzitter Massimo Cellino heeft wenkbrauwen doen fronsen door maandag een dubbelzinnige opmerking over Mario Balotelli te maken. "Hij is zwart en bezig zichzelf blanker te maken", zei de preses, die daarmee probeerde met een 'grapje' aan te geven dat de 29-jarige spits zijn hoofd probeert leeg te maken. Zijn woordkeuze is op zijn minst onhandig te noemen.

Vanwege een racisme-incident kwam Balotelli drie weken geleden immers in het nieuws. De Italiaan werd tijdens het duel tussen Hellas Verona en Brescia racistisch bejegend door supporters van de thuisploeg en reageerde daarop door de bal in de tribunes te trappen en te dreigen van het veld te stappen. De wedstrijd werd enkele minuten stilgelegd, waarna Balotelli met een doelpunt sportieve wraak nam. Brescia verloor wel met 2-1.

Balotelli haalde afgelopen donderdag weer de headlines: de flamboyante spits werd door trainer Fabio Grosso van de training gestuurd omdat hij gedurende de trainingssessie de kantjes er vanaf liep. De spits werd afgelopen weekend ook niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het treffen met AS Roma (3-0 verlies).

Reactie Brescia

Brescia heeft middels een statement gereageerd op de uitspraak die Cellino maandag deed. De club laat weten dat voorzitter 'een paradoxale grap heeft gemaakt, die verkeerd is begrepen'. Met zijn opmerking wilde Cellino volgens Brescia de spits juist beschermen van de 'buitensporige media-aandacht'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen