Memphis kan Lyon ook tegen Zenit niet van dienst zijn

25 november 2019, 19:30

Olympique Lyon moet het woensdag stellen zonder Memphis Depay. De Oranje-international is niet fit genoeg om in actie te komen in het Champions League-duel met Zenit St. Peterburg. Zijn trainer, Rudi Garcia, heeft hem niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Memphis moest afgelopen weekend het duel met OGC Nice (2-1 winst) ook verstek laten gaan. Door een blessure die hij gedurende de interlandperiode opliep, is de 25-jarige aanvaller uit de roulatie. Onlangs werd Memphis door Garcia verkozen tot eerste aanvoerder van Olympique Lyon.

De absentie van Memphis is een hard gelag voor Lyon. De aanvaller scoorde dit seizoen in alle groepswedstrijden in de Champions League. Met zeven punten uit vier wedstrijden staan Les Gones tweede in Groep G. Wint Lyon in Rusland, dan is plaatsing voor de knock-outfase een feit.

Babel twijfelachtig

Het is nog onduidelijk of Ryan Babel dinsdag in actie kan komen voor Galatasaray. De 32-jarige aanvaller is weliswaar opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Club Brugge, maar trainer Fatih Terim heeft laten weten dat het 'twijfelachtig' is of hij kan spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen