ADO in zwaar weer: "Natuurlijk kan de club degraderen"

25 november 2019, 20:45   Bijgewerkt: 25 november 2019, 20:54

ADO Den Haag beleeft tot nu toe een uiterst moeizaam seizoen. De Hagenezen staan met elf punten op de voorlaatste plaats. Dit weekend werd op de valreep een punt gepakt tegen Willem II. Oud-speler Ali Boussaboun vindt het niet raar dat de club uit de Hofstad het lastig heeft.

"Vanaf dag één zat ADO al in een moeilijke positie. ADO moet het doen met gehuurde en transfervrije spelers. Het vertrek van El Khayati vang je niet zomaar op. Dan doe je als club een stapje terug", vertelt Boussaboun in gesprek met het Algemen Dagblad.

Zodoende wordt er vóór de winterstop al gediscussieerd over een eventuele degradatie. "Natuurlijk kan ADO degraderen. Er zijn genoeg voorbeelden van clubs waarvan je dacht dat het niet kon. En die gingen er dan toch uit. Als je geen wedstrijden wint en je pakt slechts sporadisch een puntje dan wordt het lastig", meent Boussaboun. Groenendijk valt volgens hem weinig te verwijten. "Ik vind dat hij het goed doet, hij bewaart de rust."

Desondanks vindt de oud-speler ADO sterker dan andere ploegen onderin. "Ik schat ADO hoger in dan RKC, VVV, Fortuna, Emmen en zelfs Sparta. Ze hebben genoeg kwaliteit om een reeks neer te zetten. Je hebt geluk dat de eredivisie heel wisselvallig is. Alleen Ajax en AZ zijn ongenaakbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen