Nieuwe td van Feyenoord geen voorstander van wintertransfers

26 november 2019, 13:23   Bijgewerkt: 26 november 2019, 14:42

Net als Mark Koevermans werd Frank Arnesen dinsdag in De Kuip voorgesteld aan de pers. De nieuwe technisch directeur van Feyenoord deed zijn plannen uit de doeken en liet onder meer weten geen voorstander van wintertransfers te zijn. Toch gaan de Rotterdammers de komende transferperiode mogelijk wel de transfermarkt op.

"De winterse transfermarkt vind ik onzin. Het is niet leuk, maar de transfermarkt is dan nu eenmaal open", wordt Arnesen geciteerd door NUSport. De nieuwe technisch directeur van Feyenoord sprak al met trainer Dick Advocaat, die graag de selectie wil versterken. "Maar in de winter zijn er vaak alleen maar spelers beschikbaar die elders op de bank zitten. Het is dan maar de vraag of ze fit en supergemotiveerd zijn. Maar er zijn plekken in het elftal die we moeten invullen, dat weet ik ook wel."

Advocaat werd onlangs aangesteld als opvolger van de opgestapte Jaap Stam en vertrekt in principe aan het einde van het seizoen weer. Zijn opvolger hoeft niet per se een Nederlander te zijn. "We willen te zijner tijd een opvolger aanstellen. Dat kan ook een buitenlander zijn, we zoeken de kandidaat die het best bij ons past", aldus Arnesen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen