Van de Streek kan bijtekenen, maar vindt het 'nog te vroeg'

26 november 2019, 17:51

Het juiste moment om bij te tekenen is voor Sander van de Streek nog niet aangebroken bij FC Utrecht. De aanvallende middenvelder is een vaste basiskracht in de Domstad en kan een nieuwe verbintenis signeren, maar schuift een beslissing nog even voor zich uit. Zijn huidige verbintenis loopt in 2021 af.

Dat zegt de middenvelder tegen RTV Utrecht. "Er is inderdaad contact geweest. Op dit moment vind ik het nog te vroeg", is hij eerlijk tegen het regionale medium. "Het is niet zo dat ik me niet gevleid voel door de interesse om te verlengen, maar ik wil er rustig over nadenken. Op dit moment is er nog geen beslissing daarover." Van de Streek is desondanks blij dat de club met hem door wil. "Dat waardeer ik zeer aan deze club. Ik vind het fijn dat ze dat uitspreken naar mij."

Van de Streek kwam in 2016 over van SC Cambuur en is sindsdien een belangrijke speler. In zijn eerste seizoen bij Utrecht scoorde hij tien keer, gevolgd door negen goals in het seizoen daarna. Dit voetbaljaar staat de teller op vier goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen