Herstelde De Ligt begint in de basis tegen Atlético Madrid

26 november 2019, 20:19

Matthijs de Ligt is fit genoeg bevonden om dinsdagavond in de basis te starten in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. De Nederlandse verdediger was door een schouderblessure even een twijfelgeval, maar is op tijd fit geraakt.

De Ligt raakte afgelopen weekend tegen Atalanta Bergamo (3-1) licht geblesseerd. De verdediger blokte een bal, waarna zijn schouder uit de kom raakte. Die werd snel weer op zijn plek gezet door de medische staf van Juventus, waardoor de Oranje-verdediger de wedstrijd kon vervolgen. Eerder werd al duidelijk dat hij fit genoeg was om het duel met de Spanjaarden te halen en Maurizio Sarri heeft ervoor gekozen om hem in de basis te zetten.

Cristiano Ronaldo, die afgelopen weekend ontbrak, is net als De Ligt inzetbaar. Ook hij staat in de basis. De Portugees vormt een spitsenkoppel met Paulo Dybala, die de voorkeur krijgt boven Gonzalo Higuain. Tegen Atlético kan Juventus zich verzekeren van de groepswinst. Overwintering in de Champions League is al een feit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen