Hazard tijdje out bij Real Madrid, El Clásico lijkt niet in gevaar

27 november 2019, 13:50

Eden Hazard ligt voorlopig uit de roulatie bij Real Madrid. De spelmaker van De Koninklijke viel dinsdagavond tegen Paris Saint-Germain uit met een enkelblessure en staat naar verwachting in elk geval de komende tien dagen buitenspel. Ook is het nog niet helemaal zeker of hij El Clássico, gespeeld op 18 december, gaat halen.

Normaliter zou de Belg met een hersteltijd van tien dagen tijdig fit moeten zijn voor de uitgestelde wedstrijd in Camp Nou, maar gezien zijn eerdere hamstringblessure dit seizoen wil de club ongetwijfeld niet al te veel risico nemen. Hazard moest zich dinsdag laten wisselen na een harde tackle van landgenoot Thomas Munier, maar kreeg desondanks veel positieve kritieken uit de Spaanse media. Zij schreven dat Hazard de laatste weken uitstekend bezig is bij de ploeg van Zinedine Zidane, ondanks dat hij in doelpunten nog geen voortrekkende rol heeft bij Real Madrid.

Tegen Alavés in de Primera Division komend weekend zal Hazard sowieso ontbreken, terwijl dat ook voor het duel met Espanyol zal gelden. In de laatste CL-wedstrijd tegen Club Brugge in het miljardenbal zal Zidane gezien het feit dat de tweede plaats binnen is geen risico nemen met Hazard, aangezien daarna Valencia en FC Barcelona wachten. De ontmoeting in Camp Nou is een uitgestelde wedstrijd na de eerdere ongeregeldheden in Barcelona.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen