Servische bond eert zieke Mihajlovic met prijs, Tadic ook winnaar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2019 – Een bijzondere prijs voor Bologna-coach Sinisa Mihajlovic: de oefenmeester is in eigen land gekozen tot de coach van het jaar 2019. De Servische trainer kampt momenteel met de kankervorm leukemie, maar is desondanks aangebleven bij de Serie A-club. Dat levert hem deze bijzondere onderscheiding op.

Servische bond eert zieke Mihajlovic met prijs, Tadic ook winnaar

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat Bologna weten op het clubkanaal. Mihajlovic is ondanks zijn ziekte nog volop werkzaam bij de Serie A-club en de duels die hij niet aanwezig kan zijn, wordt hij vervangen door zijn assistenten. Tussen de behandelingen door probeert hij zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de nummer vijftien van Italië, waar Nederlanders Jerdy Schouten, Stefano Denswil en Mitchell Dijks onder contract staan.

Lees ook: Zieke Mihajlovic ontslagen uit ziekenhuis na derde behandeling

Tadic beste Servische speler
Een mooi gebaar van de voetbalbond van Servië richting de coach. Verder viel ook Dusan Tadic in de prijzen: de Ajacied werd gekozen tot de beste speler van Servië in 2019, mede door zijn goede prestaties met Ajax in de Champions League. 

De 31-jarige Tadic kwam in de zomer van 2018 naar Ajax nadat hij vier jaar bij het Engelse Southampton had gespeeld. In zijn debuutseizoen bij Ajax pakte hij gelijk de landstitel – een prijs die Ajax al geen vijf jaar meer had gewonnen – en werd hij gedeeld topscorer van de competitie. Ook in de Champions League maakte de Serviër de nodige indruk. In twaalf wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten en vijf assists, mede hierdoor reikte Ajax tot de halve finale van het miljardenbal.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd