Aanvoerder Linssen breekt lans voor bekritiseerde Slutsky

27 november 2019, 22:17

Bryan Linssen heeft Leonid Slutsky een hart onder de riem gestoken. De aanvoerder van Vitesse vindt het onterecht dat de Russische trainer hevig wordt bekritiseerd. Door de tegenvallende resultaten ligt Slutsky onder vuur in Arnhem.

Vitesse verloor afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam voor de derde keer op rij. Met vice-captain Remko Pasveer besprak Linssen deze week hoe ze de spirit er weer in kunnen krijgen. "Ik wil mijn verantwoordelijkheid pakken. Want we zijn er allemaal kapot van, maar het meeste zeer doet het me nog voor deze trainer", zegt Linssen tegen Voetbal International. "Ik zie wat het met hem doet en hoe aangeslagen hij is na zo'n wedstrijd. Dat verdient hij niet."

Het is duidelijk dat Linssen hoopt dat Slutsky niet ontslagen wordt. "Ik heb al heel wat trainers meegemaakt, maar voor deze wil ik echt door het vuur gaan. En weer is het dan zo vervelend dat alles als een cliché klinkt. Maar in voetbal ligt het dicht bij elkaar. De mazzel die we eerst hadden, is er niet meer. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen