Klopp maakt zich na remise zorgen over CL en Fabinho

28 november 2019, 10:02

Het was woensdag geen positieve avond voor Liverpool in de Champions League. De regerend Champions League-winnaar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Napoli en raakte bovendien Fabinho kwijt met een enkelblessure. Trainer Jürgen Klopp hoopt dat het meevalt.

"Het belangrijkste is de blessure van Fabinho, dat is heel belangrijk", sprak de trainer na de wedstrijd tegen Sky Sports. De Braziliaan viel na negentien minuten geblesseerd uit. Als hij ernstig geblesseerd is, dan zou dat een grote aderlating zijn omdat hij tot dusver nog geen competitiewedstrijd miste. "We hopen dat het niet serieus is, maar hij heeft nu veel pijn aan zijn enkel. Dat is geen goed teken. We zullen hopelijk snel meer weten."

Omdat Liverpool woensdag gelijkspeelde tegen Napoli, moet het nog aan de bak in de laatste speelronde. De voorsprong op nummer twee Napoli is één punt, maar die ploeg speelt nog tegen zwakke broeder RC Genk. Liverpool zelf moet uit naar Salzburg. Verliest het daar, dan is de kans op uitschakeling groot. "Als we ambities hebben in de Champions League, dan moeten we dat in Salzburg laten zien. We zullen volledig gefocust zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen