Vitesse voerde crisisgesprekken richting uitduel met Heerenveen

28 november 2019, 14:25   Bijgewerkt: 28 november 2019, 18:20

De druk zit volledig op de ketel bij Vitesse. De Arnhemmers verloren vier duels op rij in de Eredivisie en spelen vrijdag uit tegen sc Heerenveen. Volgens captain Bryan Linssen hebben selectie en staf deze week om tafel gezeten.

Tegenover Omroep Gelderland bevestigt Linssen dat er crisisgesprekken zijn gevoerd. "Er is gesproken en je hebt gelijk dat voetbal van het publiek is. Maar voetbal gebeurt wel buiten en niet binnen. En wat binnen besproken wordt, hoeft niet naar buiten", reageert de aanvoerder. Linssen bevestigt nogmaals dat de spelersgroep coach Leonid Slutsky steunt. "Absoluut, wij gaan voor hem door het vuur. Voor ons is er zeker geen teken dat er geen chemie meer is."

"Dingen die nu geroepen worden, spelen vaak helemaal niet", vertelt Linssen. "Daar zet ik wel eens mijn vraagtekens bij. Maar kritiek na vier nederlagen op rij is natuurlijk wel terecht. Ja, ik heb zeker het gevoel dat wij het vrijdag gaan omdraaien, hoewel Heerenveen uit altijd lastig is. Ze hebben altijd wel een goede ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen