Sporting-trainer Silas: "We weten dat PSV een sterke ploeg is"

28 november 2019, 16:19

PSV kende met overwinningen op Sporting Portugal en Rosenborg BK een perfecte start van de groepsfase van de Europa League. Met nog twee wedstrijden te gaan, liggen de kaarten anders: de Eindhovenaren staan derde in Groep D en moeten donderdag winnen bij Sporting om overwintering in eigen hand te houden. De Portugezen zijn bij een zege zeker van de knock-outfase, maar realiseren zich dat PSV zijn huid duur zal verkopen.

?Toen de teams elkaar halverwege september in Eindhoven troffen, won PSV met 3-2. Donyell Malen, Sebastián Coates (eigen goals) en Timo Baumgartl maakten de doelpunten voor de thuisploeg. "We weten dat PSV is een sterke ploeg is, de enige waarvan we hebben verloren", blikt trainer Silas vooruit op de groepswedstrijd. "We spelen thuis en ik denk dat we kunnen winnen. De steun van de fans is daarbij bepalend."

Sporting Portugal gaat met negen punten uit vier wedstrijden aan kop in Groep D. PSV en LASK Linz veroverden tot nu toe zeven punten, maar op basis van het onderlinge resultaat bezet de club uit Oostenrijk de tweede plaats. LASK neemt het donderdagavond in Noorwegen op tegen het puntloze en al uitgeschakelde Rosenborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen