Heerenveen vermoedelijk zonder vaste krachten Ejuke en Kongolo

28 november 2019 – Johnny Jansen, trainer van sc Heerenveen, kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse niet beschikken over vaste krachten Rodney Kongolo en Chidera Ejuke. Het duo ontbreekt bij de Friezen vanwege ziekte, laatstgenoemde zit vermoedelijk niet eens bij de wedstrijdselectie. "Rodney zal waarschijnlijk wel bij de wedstrijdselectie zitten", aldus de oefenmeester.

Heerenveen vermoedelijk zonder vaste krachten Ejuke en Kongolo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Hoe we het dan gaan invullen, zien jullie vrijdag. Zelf ben ik er wel over uit, maar de basiself houd ik nog even geheim. We hebben meerdere opties. Meerdere jongens kloppen op de deur", hulde de oefenmeester zich in nevelen over de opstelling van sc Heerenveen. Hoewel opponent Vitesse al vier wedstrijden op rij verloor, verwacht Jansen een zware wedstrijd.

"Vitesse heeft een goed team met goede spelers. Bovendien zullen we tegenover een zeer gedisciplineerde ploeg staan", verwacht hij. Toch gaat hij voor een zege en wil hij vooral zich op zijn eigen ploeg richten. "We kunnen heel mooie dingen laten zien, zoals in de tweede helft bij PSV. Dan heb ik het bijvoorbeeld over vooruit verdedigen. Maar er valt ook nog genoeg te verbeteren, zoals gevaarlijk opduiken in de zestien. We moeten geil zijn om te scoren. Tegen Vitesse weer een kans om dat te laten zien."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd