Overwinning FC Porto in Zwitserland goed nieuws voor Feyenoord

28 november 2019, 21:06   Bijgewerkt: 28 november 2019, 21:13

Feyenoord is ondanks de remise tegen Rangers nog niet uitgeschakeld in de Europa League. Dat heeft alles te maken met de uitslag bij de wedstrijd tussen Young Boys en FC Porto. De Portugezen wonnen met 1-2 in Zwitserland, waardoor alles nog open ligt in Groep G.

FC Porto begon als grote favoriet aan de groepsfase van de Europa League, maar veroverde voorafgaand aan het duel met Young Boys slechts vier punten in vier wedstrijden. Om alles in eigen handen te houden, moesten de Portugezen winnen in Zwitserland. De wedstrijd begon niet goed voor Porto, want al na zes minuten kwam de thuisploeg door een doelpunt van Christian Fassnacht op 1-0.

De Portugese grootmacht moest in de achtervolging en slaagde er lange tijd niet in langszij te komen. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker alsnog: Vincent Aboubakar scoorde de 1-1 op aangeven van Moussa Marega. De aanvallers zorgden er een paar minuten later ook voor dat het 1-2 werd. Marega was wederom de aangever, Aboubakar de afmaker.

Door de overwinning stijgt FC Porto van de vierde naar de tweede plaats in Groep G. Als de Portugezen over twee weken winnen van Feyenoord, zijn zij zeker van de knock-outfase. Feyenoord moet juist winnen van Porto om nog een kans te maken op overwintering. De Rotterdammers hebben dan ook de hulp nodig van Rangers, dat moet winnen van Young Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen