Koopmeiners emotioneel na comeback AZ: "Niet te beschrijven"

28 november 2019, 21:36

Bij AZ konden ze na afloop nauwelijks geloven dat ze door een 2-2 gelijkspel thuis tegen Partizan Belgrado de knock-outfase van de Europa League hadden bereikt. De Alkmaarders speelden vrijwel de gehele wedstrijd niks klaar, maar pakten door twee doelpunten van Ferdy Druijf in extremis toch nog het punt dat nodig was voor overwintering. Aanvoerder Teun Koopmeiners werd na afloop zelfs emotioneel.

"Je werkt zo hard en dat het dan op het laatste moment gebeurt, dat maakt emoties los", zegt Koopmeiners na de bizarre ontknoping voor de camera van FOX Sports. De middenvelder had moeite om geloof in een goede afloop te houden nadat AZ binnen het halfuur al met 0-2 achter was komen te staan. "Het was één van de slechtste wedstrijden van het seizoen, ook qua spel. Je wordt boos op elkaar in de rust, omdat het zo dramatisch gaat."

In de tweede helft ging AZ op jacht naar de aansluitingstreffer, maar die viel maar niet. "En dan moet Myron (Boadu, red.) er ook nog af met rood af. En wat er daarna gebeurt, kan ik niet beschrijven. Ik ben sprakeloos. Ik moet het even laten bezinken", stamelt de aanvoerder van AZ, die met zijn ploeg in de laatste speelronde op Old Trafford tegen Manchester United uit mag gaan maken wie groepswinnaar wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen