Advocaat reageert op overlijden Verbeek: "Echt verschrikkelijk"

29 november 2019 – Dick Advocaat was donderdag niet alleen bezig met de de wedstrijd tegen Feyenoord tegen Rangers FC (2-2). De oefenmeester hoorde namelijk dat Pim Verbeek, met wie hij bij meerdere werkgevers samenwerkte, op 63-jarige leeftijd overleden is.

Advocaat reageert op overlijden Verbeek: "Echt verschrikkelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Verschrikkelijk ja", reageert Advocaat tegenover het Algemeen Dagblad. Advocaat had Verbeek bij Zuid-Korea, de Verenigde Arabische Emiraten en Borussia Mönchengladbach als assistent. "Als je dood gaat, krijg je alleen maar positieve dingen te horen. Zo gaat het altijd. Maar ik vind dit echt verschrikkelijk, voor zijn vrouw en kinderen en de rest van de familie", zegt Advocaat.

De coach van Feyenoord betreurt het overlijden van de voetbaltrainer enorm. "Ik kende Pim heel goed. We zijn drie keer samen op pad geweest. Pim was een geweldige vakman, heel 'straight', direct en duidelijk, tegen wie dan ook. Zulke mensen kom je weinig tegen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd