Kluivert gaat lolly innen bij moeder, Fonseca complimenteus

29 november 2019, 10:11

Justin Kluivert maakte donderdag tegen Istanbul Basaksehir (0-3) zijn vierde doelpunt van het seizoen en verdubbelde daarmee zijn productie van vorig jaar. Vlak voor rust scoorde de twintigjarige buitenspeler na een uitbraak de 0-2 namens AS Roma. Na de wedstrijd liet hij weten zijn moeder aan een afspraak te houden.

"Ik heb mijn moeder verteld dat ik voor haar zou scoren. Zij antwoordde dat ik een lolly zou krijgen als ik een doelpunt zou maken. Nu wil ik ook lolly's na de duels met Hellas Verona en Inter", doelt hij in Italiaanse media op de volgende competitiewedstrijden van AS Roma.

Kluivert startte dit seizoen al zestien keer voor de Romeinen en is zeker van een basisplaats. Zijn trainer, Paulo Fonseca, is tevreden over de ontwikkeling van de aanvaller. "Hij verkeert in goede vorm. Hij heeft zich in verdedigend opzicht ook ontwikkeld. Hij werkt hard voor het team en is vrij om te zwerven als we aanvallen. Als we naar voren gaan, moet hij de ruimtes nog wel beter benutten, maar hij speelde een goede wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen