Pochettino reageert op congé bij Spurs: "Ik heb alles gegeven"

29 november 2019, 11:17

Anderhalve week na zijn ontslag heeft Mauricio Pochettino voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij Tottenham Hotspur. De Argentijn werd na een dienstverband van 5,5 jaar op straat gezet en stelt zich netjes op naar zijn oud-werkgever.

"Ik stond voor zware uitdagingen, maar ik heb alles gegeven om succes te bereiken met de club", zegt hij tegen ESPN. "Ik wil de club bedanken voor het feit dat ze me de kans hebben gegeven om onderdeel uit te mogen maken van de historie van Tottenham. Ook ben ik de supporters dankbaar voor hun trouwe steun, want zij maakten deze club zo prachtig. Ik wens de club het beste en weet zeker dat onze paden weer zullen kruisen", aldus Pochettino, die werd opgevolgd door José Mourinho.

Met pijn in het hart nam Tottenham Hotspur afscheid van Pochettino, die vanwege de tegenvallende resultaten werd ontslagen. "We zijn heel terughoudend geweest met deze beslissing, maar omdat er geen verandering kwam, hebben we deze keuze toch moeten maken", zei voorzitter Daniel Levy. De 47-jarige coach leidde de Spurs vorig seizoen naar de Champions League-finale, maar won geen enkele tastbare prijs met de Londense club.

Lees ookColumn: Tottenham gooit club te grabbel met besluit

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen