Utrecht na twee verliesbeurten op rij tegen RKC: "Moeilijk"

29 november 2019, 14:18

FC Utrecht verloor achtereenvolgens van Ajax en AZ en deed dat bovendien met ruime cijfers (4-0, 0-3). Zondag zit er met RKC Waalwijk een tegenstander van een ander kaliber in de wachtkamer, maar trainer John van den Brom wil de hekkensluiter niet onderschatten.

"Ik heb veel wedstrijden van RKC gezien en dat is gewoon een goed spelend elftal wat risico neemt en heel makkelijk voetbalt", spreekt de trainer via de clubkanalen. "Ze vinden makkelijk de vrije mensen en hebben snelheid voorin. Vaak zijn ze ook in uitwedstrijden in staat om doelpunten te maken, maar ze geven ook veel weg. De stand op de ranglijst zie je niet terug aan hoe zij spelen. Het is een moeilijke tegenstander op tegen te spelen. We hebben nu twee duels achter elkaar verloren, dus we moeten alles doen om die wedstrijd te winnen."

Van den Brom, die kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie, weet dat de drie punten in de Domstad zullen moeten blijven. "Revanche kan soms een slechte raadgever zijn, maar de manier waarop je verliest is altijd bepalend. We moeten ook eerlijk zijn dat het tegen AZ werd beslist op details en die moeten eruit. Nu moet het zondag gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen