Stegeman geeft 'op en top prof' Thy kans tegen Feyenoord

29 november 2019, 14:24

Lennart Thy keert zondag terug in de basis bij PEC Zwolle. De Duitse aanvaller krijgt door de afwezigheid van Reza Ghoochannejhad een kans van trainer John Stegeman. De eerste spits is er vanwege een schorsing niet bij tegen Feyenoord.

"We willen zo veel mogelijk logische dingen doen, en Lennart opstellen is wel het meest logische", laat Stegeman weten aan De Stentor. Thy komt de laatste tijd hoogstens als invaller aan de bak bij de Zwollenaren. "Hij zit in een hartstikke moeilijke situatie. Lennart zal ongetwijfeld zijn moment van teleurstelling hebben gehad, maar dat heeft hij nooit zichtbaar laten zien aan mij. Dat vind ik reuzeknap."

Stegeman geeft hoog op van Thy. "Hij is een op en top professional. Zaterdag mocht hij maar kort invallen, maar kon wel op een positieve manier onderscheidend zijn voor het elftal. Ik ben heel blij met zo'n speler in mijn ploeg. Er komen altijd kansen voorbij, en dit wordt er een voor hem", aldus de trainer, die waarschijnlijk geen beroep kan doen op Bram van Polen. Kenneth Paal, Mustafa Saymak en Etiënne Reijnen zijn er zeker niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen