VVV-Venlo hoopt op mindere dag AZ: "Ze gaan een keer verliezen"

29 november 2019, 14:42

AZ is bezig aan een ijzersterk seizoen. De club uit Alkmaar staat knap tweede in de Eredivisie en stelde donderdag overwintering in de Europa League veilig. Zondag neemt AZ het op tegen VVV-Venlo, dat hoopt te kunnen profiteren van de vermoeidheid bij de Alkmaarders.

AZ moest donderdag namelijk diep gaan tegen Partizan Belgrado. Met tien man sleepte de ploeg van trainer Arne Slot een 2-2 gelijkspel uit het vuur. "Dat AZ Europees in actie heeft moeten komen kan een voordeel zijn voor ons", blikt interim-trainer Jay Driessen met De Limburger vooruit op de wedstrijd in Den Haag.

?"Ze hebben een jonge ploeg die veel heeft meegemaakt de laatste tijd. Weliswaar in positieve zin, maar er komt een moment dat het even minder gaat", vervolgt de coach. "Ze gaan een keer verliezen en wij kunnen daar voor zorgen. Dat heb ik ook tegen mijn spelers gezegd. Wij gaan naar Den Haag voor een resultaat. Anders kun je beter thuis blijven."

Driesen geeft zijn opstelling voor het duel met AZ alvast prijs: Nils Röseler vervangt Steffen Schäfer in het hart van de verdediging en verder voert de trainer geen veranderingen door ten opzichte van het duel met FC Twente (2-1 winst). Tenzij Lee Cattermole onverhoopt niet inzetbaar is. "Lee heeft weliswaar nog wat last, maar als hij morgen de training goed doorstaat zit hij gewoon bij de selectie. En daar ga ik van uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen