Advocaat wil de lijn van tegen Rangers doorzetten tegen PEC

29 november 2019, 15:48

Dick Advocaat hoopt dat Feyenoord de lijn van tegen Rangers doorzet tegen PEC Zwolle. De ervaren coach genoot bij tijd en wijle van zijn elftal, dat donderdagavond in de Europa League ondanks de vele blessures een prima indruk maakte. "We hebben goed gespeeld, alleen onszelf niet voldoende beloond. Dat eerste geeft vertrouwen in aanloop naar zondag en de komende weken."

Dat zei hij op de clubsite. Net als tegen Rangers zal Advocaat een flink aantal spelers moeten missen, onder wie Edgar Ie en Rick Karsdorp, die langere tijd uit de roulatie liggen met blessures. Hoewel er geen update waren over de inzetbaarheid van de Feyenoorders, staat achter de naam van Nicolai Jørgensen en Ridgeciano Haps ook sowieso nog een vraagteken.

"Maar daar wil ik niet te lang bij stil staan. Dit biedt namelijk ook weer kansen voor andere jongens om zich te laten zien", zei Advocaat, die ook geen duidelijkheid verschafte over wie het doel gaat verdedigen. "Degenen die zondag spelen, hebben mijn volledige vertrouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen