Van Bommel over uitduel met Emmen: "Zijn gewaarschuwd"

29 november 2019, 16:41   Bijgewerkt: 29 november 2019, 20:56

Mark van Bommel wil met PSV de rug rechten tegen FC Emmen komend weekend in de Eredivisie. Om de sportieve crisis in Eindhoven momenteel te bezweren is er maar één oplossing: winnen. "Wij moeten van onszelf eisen dat we zondag de rug rechten. En dat betekent drie punten halen, want dat is noodzaak."

Dat vertelde Mark van Bommel over het duel van komende zondag. "Het moge duidelijk zijn dat we met een vervelend gevoel teruggekomen zijn uit Portugal. Het was een teleurstellende avond. We hebben het daar op bepalende momenten niet goed gedaan tegen een hele goede ploeg en het resultaat is er dan ook naar", was de oefenmeester realistisch over de uitschakeling in de Europa League.

"Duidelijk is echter ook dat we de teleurstelling snel moeten parkeren, want zondag zal Emmen er alles aan doen om het ons moeilijk te maken. Één van de kenmerken van een topsporter is het vermogen om een teleurstelling snel te verwerken. Zeker in het voetbal is er altijd snel weer een nieuwe wedstrijd", aldus Van Bommel, die denkt over alle PSV'ers te kunnen beschikken als het gaat om de fitheid.

Vorig seizoen verspeelde PSV diep in blessuretijd punten in Emmen door een dubbelslag van Nicklas Pedersen. "Emmen haalt de punten over het algemeen in eigen huis. We hebben vorig jaar ervaren dat ze zich daar niet zomaar gewonnen geven. We zijn gewaarschuwd, wat dat betreft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen