Koster overtuigd dat de doelpunten komen bij Willem II

29 november 2019, 17:43

Willem II kent met de zesde plaats in de Eredivisie een uitstekend seizoen, alleen laat het aantal doelpunten voor met negentien nog iets te wensen over. Tegen ADO Den Haag deden de Tilburgers zichzelf te kort ten opzichte van het aantal kansen dat ze kregen. "Maar als we zoveel kansen kunnen blijven creëren, ben ik ervan overtuigd dat we ook meer goals gaan maken", bleef Adrie Koster positief.

Op de clubsite gaat hij in op de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. "Sparta is een ploeg met een hecht defensief blok. Van achteruit, meestal in een 4-4-2 met een ruit, zoeken ze graag de tegenaanval. We moeten beducht zijn op de snelheid en balvastigheid die zij op de flanken hebben", waarschuwde Koster – die met Willem II in de voorbereiding op dit seizoen nog verloor van de Rotterdammers met zijn ploeg.

Achter de inzetbaarheid van Miquel Nelom staat een vraagteken, maar daar tegenover staat wel de terugkeer van Damil Dankerlui en het feit dat Mats Köhlert 'gewoon' inzetbaar is bij de Tilburgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen