Buijs duidelijk: "Wij zijn favoriet, maar Fortuna is thuis altijd sterk"

29 november 2019, 17:47   Bijgewerkt: 29 november 2019, 18:04

Danny Buijs denkt dat zijn FC Groningen de favoriet is in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, maar weet ook dat de Limburgers thuis erg sterk zijn. De ploeg van Buijs is inmiddels al zeven wedstrijden ongeslagen en staan daardoor op een prima gedeelde zevende plaats. De trainer houdt dan hoogstwaarschijnlijk ook vast aan de elf namen van vorige week. "Kans is heel groot dat dezelfde elf weer beginnen", sprak hij.

Na één overwinning in de eerste vijf wedstrijden heeft Groningen de draad aardig opgepakt. Hierna volgden er vier thuisoverwinningen zonder tegengoal en werd er alleen verloren in de uitwedstrijden tegen Ajax en PSV. "Ik denk dat wij ook de favoriet zijn", sprak Buijs in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Het is een aardige rit vanuit Groningen, dus laten we ook maar een goed resultaat mee naar huis nemen."

Ondanks de goede reeks verwacht de trainer zeker geen makkelijke wedstrijd. "Fortuna is thuis altijd sterk. Zij hebben elf van de twaalf punten in eigen huis behaald. Het gaat gewoon een lastige wedstrijd worden. Ze proberen altijd met heel veel opportunisme en energie te spelen", zei hij. "Maar er liggen ook genoeg mogelijkheden. Alle dingen die we deze wedstrijd nodig denken te hebben, zijn besproken." Over de opstelling was de 37-jarige keuzeheer duidelijk. "Kans is heel groot dat we met dezelfde elf beginnen als tegen Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen